Vali Çelik Açiklamasi 'Hakkari'nin Essiz Güzellikleri Olan Bir Dogasi Var'

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik, kentin dogal güzelliklerine dikkat çekerek, kentin dünyaya açilacak bir turizm kenti olmasini istedigini söyledi.

Vali Çelik Açiklamasi 'Hakkari'nin Essiz Güzellikleri Olan Bir Dogasi Var'
Doga Koruma ve Milli Parklar Van 14. Bölge Müdürü Melikunnas Özkaya ve Hakkari Doga Koruma ve Milli Parklar Il Müdürü Necmettin Yilmaz, Vali ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik’ i makaminda ziyaret ederek hayirli olsun dileklerini iletti. Hakkari’nin doga güzellikleri, bu güzelliklerin korunmasi ve turizme kazandirilmasi için neler yapilabilecegi konularinin ele alindigi ziyarete iliskin açiklama yapan Vali Çelik, “Hakkari’nin kendine hayran birakan essiz güzellikleri olan bir dogasi var. Bu güzellikler karsisinda hayran olmamak mümkün degil. Bu güzellikleri sadece ülke vatandaslarimiz degil tüm dünya insanlarinin görmesi gerek. Doga güzelliklerimizin tanitiminin yapilarak turizme kazandirilmasini ve Hakkari’nin bir turizm bölgesi olmasini isterim’’ dedi.

Melikunnas Özkaya ve Necmettin Yilmaz, yaptiklari ziyaret akabinde Vali Çelik’e cennet ve cehennem vadisinin resmedildigi tabloyu hediye etti.

Vali Çelik, misafirlerine gerçeklestirmis olduklari ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek hediye ettikleri tablo için tesekkür etti.
Kaynak: İHA