Ümraniye'de Otomobil Zabita Aracina Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Ümraniye’de gece saatlerinde bir sokak üzerinde otomobil ve zabita aracinin karistigi kazada 2 kisi yaralandi.

Ümraniye'de Otomobil Zabita Aracina Çarpti Açiklamasi 2 Yarali


Kaza saat 02.00 sularinda Ihlamurkuyu Mahallesi Sendal Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre sokaktan hizli gelen Z.Y.E kontrolündeki 34 ERP 790 plakali otomobil, sokakta dönüs yapmakta olan Kadiköy Belediyesinin zabita aracina hizini alamayarak çarpti.

Kaza sonucu otomobildeki yolculardan F.G ve M.Y. yaralandi.

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekibi sevk edildi. Yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla Ümraniye Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilarin durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kazayla ilgili konusan Ismail Tekin, “Biz sesi duyup evden çiktik. Yardimimiz olabilir diye. Otomobil sürücüsü, alt sokaktan gelirken zabita aracina çarpmis karsiya geçecegiz derken. Ikisi birlikte bu tarafa dönmüsler. Geldigimizde yaralilar kaldirimdaydi. 156’yi aradik. Ekip geldi sag olsun. Müdahale ettiler. Alip götürdüler. Süratleri çok fazlaymis herhalde. Tahmini bu hale gelebilmesi için 100’ün üstünde olmasi lazim. Hiçbir sey görmedik, araç görmedik direk çarptik dedi, otomobil sürücüsü. Baska bilgimiz yok su an.” dedi.



Polis kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA