Osmaniye'de 'Yerinde Dönüsüm' Projesi Gezici Tirda Anlatilacak

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanliginin, depremzedelerin kendi ev ve is yerlerini yapabilmeleri için baslattigi ‘Yerinde Dönüsüm’ projesi hakkinda bilgi vermek amaciyla gezici tir Osmaniye’ye geldi.

Osmaniye'de 'Yerinde Dönüsüm' Projesi Gezici Tirda Anlatilacak
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan "Yerinde Dönüsüm" projesi hakkinda bilgilendirme ve tanitim yapmak amaciyla Cumartesi gününe kadar Devlet Bahçeli Meydani’nda hizmet verecek.

Gezici tiri ziyaret ederek görevli personelden çalismalar hakkinda bilgi alan Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, ziyaretinin ardindan yaptigi açiklamada, "Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligimiz "Yerinde Dönüsüm" ile ilgili bilgilendirme amaciyla bu tiri ilimizde görevlendirdi. Arkadaslarimiz, depremden etkilenen, evi yikilan, agir hasarli olan evlerinin yapilmasi ile ilgili hibe ve kredi desteginin nasil verilecegi hususunda detayli bilgiyi vatandaslarimiza anlatacaklar. Evini yerinde yapacak hemserilerimizin bilgilendirilmesinin saglanmasinin önemli oldugunu düsünüyoruz. Bakanligimiza ve çalisan arkadaslarimiza çok tesekkür ediyorum. Çalismalarinda basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA