Istanbul'da Taksici Ve Kadin Müsterilerin Tekmeli Kavgasi Kamerada Açiklamasi Yere Savurdugu Kadin Çanta Firlatti

Beyoglu’nda bir taksici ile yabanci uyruklu iki kadin arasinda çikan kavgada ortalik karisti. Yumruk ve tekmeli saldiriya ugrayan taksicinin yere savurdugu bir kadin çanta firlatirken diger kadin da ayni çantayla saldirdi. Yasananlar kameralara anbean yansirken, polisin gözaltina aldigi taraflar birbirlerinden sikayetçi oldu.

Istanbul'da Taksici Ve Kadin Müsterilerin Tekmeli Kavgasi Kamerada Açiklamasi Yere Savurdugu Kadin Çanta Firlatti
Beyoglu Dolapdere Irmak Caddesi üzerinde geçtigimiz günlerde meydana gelen olayda, taksi soförü Abdullah V. ile yabanci uyruklu Sabrine E. ve Oubl H. arasinda henüz belirlenemeyen nedenle tartisma çikti. Tartismanin yerini kavgaya birakmasi üzerine kadinlardan biri, taksicinin üzerine yürüyerek tekme atti. Taksici de bunun üzerine ilk olarak kadini uzaklastirmaya çalisti. Kavga esnasinda taksici tarafindan itilerek yere savrulan kadin bu kez de çantasini taksiye firlatti. Ancak kadinin sakinlesmemesi üzerine kavgaya diger kadin da dahil oldu.

Tekmeyle saldiran kadin yere savrulunca çanta firlatti

Diger kadin bu kez taksiciye çantasiyla birkaç defa vurarak taksicinin üzerine yürüdü. Dakikalarca süren kavga vatandaslarin araya girmesiyle güçlükle son buldu. Yasananlar ise kameralara anbean yansidi. Görüntülerde kadinlardan birinin, taksicinin üzerine yürüyerek tekme attigi, taksicinin de kadinini uzaklastirmaya çalisiyor. Tartismaya dahil olan diger kadin da taksiciye çantasiyla birkaç defa vuruyor.

Birbirlerinden sikayetçi oldular

Öte yandan yasanan kavga nedeniyle polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. Ihbar üzerine gelen Beyoglu Devriye Ekipler Amirligi polisleri, birbirlerinden sikayetçi olan taraflari gözaltina aldi. Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesine götürülen taraflar, darp raporu aldiktan sonra Kasimpasa Polis Merkezi Amirligine giderek birbirlerinden sikayetçi oldu.
Kaynak: İHA