Güvenlik Görevlisi Hesabina Yanlislikla Gönderilen 500 Bin Lirayi Sahibine Iade Etti

Karabük’te hastanede güvenlik görevlisi olarak çalisan Orhan Sanli, hesabina yanlislikla gönderilen 500 bin lirayi sahibine iade etti.

Güvenlik Görevlisi Hesabina Yanlislikla Gönderilen 500 Bin Lirayi Sahibine Iade Etti
Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalisan Orhan Sanli’nin (41) hesabina cumartesi gecesi 500 bin lira para geldi. Sabah saatlerinde Sanli’yi arayan bir kisi, yanlislikla yolladigi parayi geri göndermesini istedi. Banka ile irtibata geçen güvenlik görevlisi, sahsin dogru söyledigini teyit edince parayi sahibine iade etti.

Ihlas Haber Ajansi muhabirine konusan Orhan Sanli, “Sabah 05.30 gibi arkadas beni arayarak yanlislikla para gönderdigini söyledi.

Kendisine hafta sonu oldugu için islem yapamayacagim gerekçesiyle parayi gönderemeyecegimi söyledim herhangi bir sikinti olmasin diye” ifadelerini kullandi.

Sanli, “Su ana kadar haram yemedik, insallah bundan sonra da yemek nasip olmaz. Insanlik, vatandaslik görevimizi yaptik” dedi.

Parayi geri gönderecegini söylediginde sahsin çok sevindigini anlatan Sanli, “Araç alacakmis sanirim. Baskasinin hesabina gönderiyorum diye benim hesabima göndermis. Tek bir numara degisikliginden dolayi benim hesaba gelmis” diye konustu.

Kaynak: İHA