Esini Ve Oglunu Ayni Mezara Defneden Adam, Akrabalarinin 'Gördük' Dedigi Oglunu Ariyor

Asrin felaketine Hatay’da yakalanan Suriyeli baba, ayni mezara defnettigi esi ve oglunun ardindan yasadigina inandigi 3 buçuk yasindaki oglu Ahmed’den gelecek haberi umutla bekliyor.

Esini Ve Oglunu Ayni Mezara Defneden Adam, Akrabalarinin 'Gördük' Dedigi Oglunu Ariyor
Kahramanmaras merkezli depremlere Hatay’in Antakya ilçesinde ailesiyle birlikte yakalanan Omar Bereket, asrin felaketinde esi ve oglu basta olmak üzere birçok yakinini kaybetti. Enkazdan 5 gün sonra çikarilan ve ailesinin pesinde düsen acili baba, esini ve küçük oglunu ayni mezarda buldu. Bereket, akrabalarina büyük oglu Ahmed Bereket’i sordugundaysa depremden sonra canli olarak gördüklerini söylediler. Akrabalarinin bu söylemi üzerine harekete geçen baba, oglunun fotograflarinin bulundugu brosürleri bastirdi ve sehrin bir çok yerine asti. Gerekli mercilere giderek kayip basvurusunda bulunan acili baba, depremin üzerinden aylar geçse de yasadigini iddia ettigi oglundan gelecek haberi umutla bekliyor.

“Benim büyük oglumun yasadigina inaniyorum”

Omar Bereket, kayinbiraderinin gördüm dedigi oglunu umutla aradigini ifade ederek, “Deprem oldugunda yasadigimiz bina yikildi. Ben enkazdan 5 gün sonra çikti. Benim büyük oglumun yasadigina inaniyorum. Çocugumu enkazdan çikarildiktan sonra dayisi görmüs, ondan sonrada kayboldu. 6 ay oldu evladimi görmedim. Nerede, kimin yaninda bilmiyorum. Mezarda da hanimim ve oglum var. Ikisini ayni yere defnedildi. Oglumu ariyorum ama simdiye kadar bir haber gelmedi. Karakola gittim, insallah haber bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA