Esini Ve Kayinvalidesini Öldüren Zanli 4 Saat Sonra Yasamina Son Verdi

Karabük’te bosanma asamasinda olan esini ve ardindan kayinvalidesini öldüren zanli olaydan 4 saat sonra polis tarafindan yakalanacagini anlayinca çenesine dayadigi tüfegi atesleyerek yasamina son verdi.

Esini Ve Kayinvalidesini Öldüren Zanli 4 Saat Sonra Yasamina Son Verdi
Yenimahalle’de meydana gelen olayda Özlem Küçükyilmaz ile annesi Nazife Çetinkök evlerine gittikleri sirada bosanma asamasindaki esi Hasan Küçükyilmaz ile karsilasti. Sözlü saldirida bulunan koca Küçükyilmaz yaninda getirdigi av tüfegi ile esi ve kayinvalidesine ates etti. Kanlar içerisinde kalan anne ve kizi olay yerinde hayatini kaybederken, cani koca olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Incelemelerin ardindan Küçükyilmaz ve Çetinkök’ün cenazesi Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi.

Polis ekipleri olay yerinden araçla kaçan zanliyi yakalamak için çalisma baslatti. Ekipler, süphelinin, evinin üzerinde bulunan Çamdibi Dere mevkiinde saklandigini tespit etti. Titiz yürütülen çalisma ile kistirilan süpheli polis ekiplerini görünce elindeki tüfekle ates açti. Kursunlari bitmek üzere olan zanli yakalanacagini anlayinca çenesine dayadigi tüfegi atesleyerek yasamina son verdi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalarinin ardindan Küçükyilmaz’in cenazesi hastane morguna kaldirildi.

Hasan Küçükyilmaz’in bir süredir öldürmekle tehdit ettigi Özlem Küçükyilmaz polise sikayette bulunarak, cep telefonuna KADES uygulamasini indirdi. Polisin “Elektronik kelepçe takalim, size yaklasmasin” diye uyardigi Özlem Küçükyilmaz, iddiaya göre bu teklifi kabul etmedi.

Öte yandan zanlinin 15 yil önce ilk esini öldürmekten hapse girdigi ögrenildi.
Kaynak: İHA