CW Enerji, Günes Enerjisi Sistemi Kurdugu Firmalara Bir Yenisini Daha Ekledi

CW Enerji, Gaziantep’te faaliyet gösteren bir firmanin 3 noktadaki fabrikasina toplam 6.34MWp gücünde günes enerji santrali kurulumunu tamamladi. CW Enerji CEO’su Volkan Yilmaz, firmanin günes enerji santrali ile yilda yaklasik 5 milyon 401 bin 021,00 kilogram karbondioksit esdegeri kadar emisyonun önüne geçecegini belirtti.

CW Enerji, Günes Enerjisi Sistemi Kurdugu Firmalara Bir Yenisini Daha Ekledi
CW Enerji, Gaziantep’te faaliyet gösteren bir firmanin 3 noktadaki fabrikasina toplam 6.34MWp gücünde günes enerji santrali (GES) kurulumunu tamamlayarak sürdürülebilir bir dünya için bir adim daha atmis oldu.

CW Enerji CEO’su Volkan Yilmaz, günes enerji santrali kurulumlarina hizla devam ettiklerini söyledi.

Yilmaz, “Günes enerji santralleri yenilenebilir enerjiye geçisin hizlanmasinda oldukça aktif rol oynuyor. Buna bagli olarak da günes enerjisinden faydalanan firmalarin sayisi artmaya devam ediyor. Günes enerji santralleri hem üreticilerin elektrik giderlerinin azalmasina hem de sürdürülebilir bir dünyaya da katki sagliyor. Biz de CW Enerji olarak; proje planlama, projelendirme, finans ve uygulama ile kurulum sonrasi teknik bakim ve onarim konularinda firmalara yardimci oluyoruz” dedi.



804 agacin kurtarilmasi saglanacak

Bu hedefte; Gaziantep’te faaliyet gösteren bir firma ile de el sikistiklarini ifade eden Yilmaz, firmanin çatisini günes enerji santrali ile donattiklarini kaydetti.

“GES ile firma enerjiyi kendisi üreterek hem karbon ayak izini azaltacak hem de ülke ekonomisine katma deger saglayacak” diyen Yilmaz, sunlari dile getirdi:

“Fabrikalarin çatisina toplamda 6.34MWp gücünde günes enerji santrali kurulumunu tamamladik. Santral ile firma yilda yaklasik 5 milyon 401 bin 021,00 kg karbondioksit esdegeri kadar emisyonun önüne geçecek. Ayni zamanda yaklasik 804 agacin kurtarilmasini saglayarak temiz enerjiye de katki saglamis olacak.”
Kaynak: İHA