Akil Almaz Hirsizligin Adresi Diyarbakir Açiklamasi Çaldiklari Kredi Kartiyla Yemek Yediler

Diyarbakir’in Çinar ilçesinde önceki gün sabaha karsi bir eve giren iki piskin hirsiz, 75 bin TL degerinde esya çaldi. Bir lokantanin güvenlik kamerasina takilan hirsizlar, çaldiklari kredi karti ile yemek yedi.

Akil Almaz Hirsizligin Adresi Diyarbakir Açiklamasi Çaldiklari Kredi Kartiyla Yemek Yediler
Olay, Çinar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Anafartar Caddesi üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Sabaha karsi saat 04.15 siralarinda iki hirsiz, göz diktigi evin kapisini açip içeri girdi. Hane halkinin uykuda oldugu saatte eve giren hirsizlar, 70 bin TL degerinde ziynet esya, bin TL nakit para ve kredi kartlarinin bulundugu cüzdan, 1 saat ve 4 bin TL degerinde telefonu alip kayiplara karisti.

Piskin hirsizlar, hiçbir sey olmamis gibi çaldigi cüzdanin içerisinde bulunan kredi karti ile lokantaya gidip yemek yedi. Yemegi beklerken cüzdan içerisindeki kredi kartlarini inceleyen hirsizlar, güvenlik kamerasina saniye saniye kaydedildi.

Hirsizlar yakalandi

Kamera kayitlarini inceleyen Çinar Ilçe Emniyet Müdürlügündeki polisler, hirsizlarin kim oldugunu tespit edip, harekete geçtiler. Ilçedeki kameralari tek tek inceleyen ekipler, süpheli iki sahsi yakaladi. Süphelilerin emniyetteki islemleri devam ederken, olay ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA