Agri GSB Yurtlari Ögrenciler Için Hazir Hale Getiriliyor

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din, bakim ve onarim çalismalari devam eden ve kisa sürede faaliyete geçmesi planlanan, Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli yurtlarda incelemelerde bulundu.

Agri GSB Yurtlari Ögrenciler Için Hazir Hale Getiriliyor
Gençlik ve Spor Bakanligina (GSB) bagli Agri’daki yurtlar egitim ögretim yili öncesi hazir hale getiriliyor. Gençlik ve Spor Bakanligi’nin 2023-2024 egitim ögretim yilinda üniversite ögrencilerinin barinma sorunu yasamamasi için çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Bu kapsamda bakim ve onarim çalismalari devam eden ögrenci yurtlarinda incelemelerde bulunan Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai DIN, Üniversite ögrencilerine sicak bir ortam sunmak için gece gündüz hummali bir çalisma yürütüldügünü belirtti.

Yurtlarda barinma ihtiyacinin yaninda, sportif ve kültürel etkinliklerin yapilacagi alanlar da çalismalar oldugunu ifade eden Il Müdürü Din, Gençlik ve Spor Bakanligimizin talimatlari dogrultusunda yeni döneme ögrencilerimiz için önemli çalismalar yapiyoruz. Yurtlarimizi en güzel ve en temiz sekilde ögrencilerimize hazirliyoruz. Ailelerimizin akillari kalmasin, gençlerimize gözümüz gibi bakacagiz. Onlara her türlü yasanabilir ortami sunmak için tüm personellerimizle gayretle çalisiyoruz. Gençlerimizin yurtlarimizda güzel ve basari dolu bir yil geçirmeleri için çalismalarimiza devam edecegiz. Ögrencilerimizi heyecanla bekliyoruz." diye konustu.

Yurt ziyaretlerinde Yurt Idare Isler Sube Müdürü Gökmen Aslankiliç’ta hazir bulundu.
Kaynak: İHA