Polisin 'Elektronik Kelepçe Takalim, Size Yaklasmasin' Dedigi Kocasi Sokak Ortasinda Öldürdü

Karabük’te bir sahis, bosanma asamasindaki esi ve kayinvalidesine av tüfegiyle kursun yagdirdi. Daha önce gördügü siddetten dolayi polise sikayette bulunan kadinin elektronik kelepçe takilmasini istemedigi ögrenildi.

Polisin 'Elektronik Kelepçe Takalim, Size Yaklasmasin' Dedigi Kocasi Sokak Ortasinda Öldürdü
Edinilen bilgiye göre, olay aksam saatlerinde Yenimahalle’de meydana geldi. Iddiaya göre, bosanma asamasindaki kocasi H.K.’nin bir süredir öldürmekle tehdit ettigi Özlem Küçükyilmaz polise sikayette bulunarak, cep telefonuna KADES uygulamasini indirdi. Polisin “Elektronik kelepçe takalim, size yaklasmasin” diye uyardigi Özlem Küçükyilmaz, iddiaya göre bu teklifi kabul etmedi. Özlem Küçükyilmaz ve annesi Nazife Çetinkök aksam birlikte evlerine giderken kendilerini adim adim takip eden katil zanlisi koca, av tüfegiyle kursun yagdirdi. Olay sonrasi kamyona binerek kaçan H.K., Sanayi Sitesi yakinlarinda kamyonunu birakarak ortadan kayboldu. Olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay Yeri Inceleme Sube Müdürlügü ekipleri olay yerinde delil topladi. Anne ve kizinin cansiz bedenleri, cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan otopsi için hastane morguna kaldirilacak. Öte yandan Il Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de olay yerine gelerek bilgi aldi.

16 yil önce ilk esini de öldürmüs

H.K.’nin yaklasik 16 yil önce de ilk esini öldürmekten cezaevine girdigi ögrenildi. 7 yil cezaevinde kaldiktan sonra tahliye olan katil zanlisinin bir süre önce de KADES uygulamasi üzerinden esinin sikayetiyle ihbar edildigi ve siddet uyguladigi gerekçesi ile 1 hafta cezaevinde kaldiktan sonra salindigi ögrenildi.
Kaynak: İHA