Kusadasi Belediyesi Halk Sagligi Için Çalismayi Sürdürüyor

Kusadasi Belediyesi tarafindan Ikiçesmelik Mahallesi Cafer Kotan Yasam Parki’nda bulunan Anne Baba Çocuk Merkezi’nde egitim ve atölye çalismalari devam ediyor. Bu çerçevede merkezde, yetiskinlere yönelik ücretsiz olarak saglikli beslenme ve kilo yönetimi egitimleri düzenleniyor.

Kusadasi Belediyesi Halk Sagligi Için Çalismayi Sürdürüyor


Halk sagligini korumak için çalismalarina araliksiz devam eden Kusadasi Belediyesi’nin Cafer Kotan Yasam Parki’nda bulunan Güler Aydin Süzgeç Sosyal Tesisi’nde hizmete açtigi Anne Baba Çocuk Merkezi’nde yetiskinlere yönelik ücretsiz olarak verdigi saglikli beslenme ve kilo yönetimi egitimleri sürüyor. Kusadasi Belediyesi’nde görevli uzman diyetisyenler Aysen Arican Öz ve Melisa Akol Demir tarafindan pazartesi günleri gerçeklestirilen egitimlerde, katilimcilara besin gruplari, beslenmede ölçü birimleri ve dengeli beslenme konularinda bilgiler veriliyor. Kronik ve metabolik hastaliklara karsi dengeli beslenme aliskanligi kazanmanin önemine de dikkat çekilen egitimden sonraysa bireysel diyetisyenlik hizmeti almak isteyenler için randevu olusturuluyor.

Anne Baba Çocuk Merkezi’ndeki egitim ve atölye çalismalarina kayitlarin, 444 71 14 numarali Güvercin Masa çagri merkezi üzerinden yapilabilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA