4. Kattan Oluklara Tutunarak Inip Kaçmaya Çalisan Sahis Yakalandi

Kayseri’de polis ekipleri tarafindan yapilan çalismalarda, yakalanmamak için 4. kattaki ikametinden oluklara tutunarak inen ve kaçmaya baslayan sahis yakalandi. Sahsin 4. kattan inerek kaçmaya çalistigi anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

4. Kattan Oluklara Tutunarak Inip Kaçmaya Çalisan Sahis Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri, hakkinda yakalama emri bulunan sahislarin yakalanmasina yönelik çalisma yapti. Ekipler tarafindan Melikgazi ilçesindeki iki ayri adrese yapilan es zamanli yapilan operasyonda hakkinda ‘herkesin girebilecegi bir yerde birakilmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hirsizlik’, ‘görevi yaptirmamak için direnme’, ‘uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapma veya saglama’ ve ‘dolandiricilik’ suçlarindan toplam 10 yil 7 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan K.G., yakalanmamak için 4. kattaki ikametinden oluklara tutunarak asagi indi. Daha sonra kaçmaya baslayan K.G., polis ekiplerince yakalandi. O anlar cep telefonu kamerasi ile saniye saniye kaydedildi.

Ekipler tarafindan bir baska adrese yapilan operasyonda da Ö.T. isimli sahis, ikametinin banyosunda saklanirken yakalandi.
Kaynak: İHA