Rap Sanatçisi Vahap Canbay Trafik Kazasinda Yaralandi

Zonguldak’ta rap sanatçisi Vahap Canbay’i tasiyan minibüs, önünde seyreden aracin aniden durmasi üzerine kaza yapti. Devrilen minibüste bulunan rap sanatçisi Vahap Canbay hastanede tedavi altina alindi.

Rap Sanatçisi Vahap Canbay Trafik Kazasinda Yaralandi
Edinilen bilgiye göre kaza, aksam saatlerinde Kepez Mahallesi üzerinde meydana geldi. Iddialara göre, konser vermek için Zonguldak’a gelen rap müzigi sanatçisi Vahap Canbay’in içerisinde bulundugu Ergün M. idaresindeki 34 EKV 684 plakali minibüs, önünde seyreden sola dönmek isterken aniden manevra yapan Ihsan A. idaresindeki 67 ABP 970 plakali araç ile çarpisti. Minibüs çarpmanin etkisiyle devrildi.

Kazada araç sürücüleri Ihsan A. ile Ergün M., rap müzigi sanatçisi Vahap Canbay (26), agabeyi Erdem Canbay (34), Yigit Karaüzüm (26), Umut Bolat ve Nail Aydin (36) yaralandi. Yaralilar arasinda sanatçi Vahap Canbay’in vokalistleri ve menajerinin de oldugu ögrenildi.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Devrilen araçta bulunan yaralilar ilk müdahalelerinin ardindan Kdz. Eregli Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Ulasim kaza sebebiyle bir süre trafige kapandi. Yaralilarin hastanedeki tedavileri sürerken Vahap Canbay’i tasiyan aracin konser için Zonguldak’a gelmek üzere yola çiktiklari ögrenildi.

Kaza sebebiyle konserin de iptal edildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA