Vali Çelik, Eski Ögretmen Evi Yikiminda Inceleme Yapti

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik, esnaf ve vatandaslarin sikayeti üzerine eski ögretmenevinin yikim çalismalarini inceledi.

Vali Çelik, Eski Ögretmen Evi Yikiminda Inceleme Yapti
Vali Ali Çelik, esnaf ve vatandaslarin sikayeti üzerine Vali Yardimcilari Bugra Karadag ve Tayyar Emre Mahmutoglu, Belediye Baskan Yardimcisi Hamit Zibek, Il Milli Egitim Müdürü Nurettin Yilmaz ve Il Müftüsü Ismail Fakirullahoglu ile birlikte eski ögretmenevi yikim çalismalarinin yapildigi alana denetimlerde bulundu. Alandaki çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi alan Vali Çelik, vatandaslarin magduriyet yasamamasi sürekli alanin sulanmasi hafta basina kadar çalismalarin biran önce tamamlanmasi için yetkililere talimat verdi.

Vali Çelik daha sonra Mukaddes Akar Sokak’ta vatandaslarla bir araya gelerek vatandaslarin sorunlarini yerinde dinledi. Esnaf ve vatandaslarla birlikte çay içen Vali Çelik, ile vatandaslarin arasindaki diyalog memnuniyetle karsilandi.

Mukaddes Akar sokagi sakinlerinden Recep Akar, halkini kucaklayan ve onlarin sorun ve sikintilarini yerinde dinleyen Vali Çelik’e minnettar olduklarini söyledi.

Kaynak: İHA