Taksim'de Denetime Takilan Adam Polis Ekiplerine Hakaret Etti Açiklamasi 'Senin Maasini Kim Veriyor'

Taksim’de trafik denetiminde 4 bin 64 TL ceza yiyen adam, polis memuruna hakaret etti. "Abimi alip gelecegim" diyen adam, memurlara, “Senin maasini kim veriyor?” dedi.

Taksim'de Denetime Takilan Adam Polis Ekiplerine Hakaret Etti Açiklamasi 'Senin Maasini Kim Veriyor'
Taksim’de trafik denetimine takilan M.S. isimli sürücü, polis ekiplerini adeta çileden çikardi. Abarti egzozdan 4 bin 64 TL, emniyet kemerinden 436 TL, trafik levhasina uymamaktan 436 TL olmak üzere toplamda 4 bin 936 TL ceza yiyen M.S. isyan etti. Trafik polislerine tehditler savuran M.S. ekiplere, “Senin maasini kim veriyor?” diyerek hakaret ederken, yasanan diyaloglar saniye saniye kaydedildi.

Abisini alip gelecegini söyleyerek polis ekiplerini tehdit eden M.S. isimli sürücü, “5 bin TL ceza mi olur? Ben nasil verecegim bunu. Arabama dokunmayin, uzaklasin arabamdan. Neden kamerayla çekiyorsun, oyuncak mi var çekiyorsun. Ben cezaya imza atmiyorum. Abimi alip gelecegim. Bekleyin gelecegim. Senin maasini kim veriyor? Ben bu ülkenin vatandasi degil miyim? Kafana göre ceza yaziyorsun. Muz Cumhuriyeti mi burasi? Benim ailemde gazi de var sehit de var bana artistlik yapamazsiniz. Akilli olun, karsinizda çocuk yok. Arkamdakiler geldigi zaman ‘Beyefendi kusura bakmayin’. Ne kadar ceza yaziyorsan yaz, sadakam olsun” ifadelerini kullandi. Adam ardindan arabasina binerek oradan ayrildi.
Kaynak: İHA