Islek Cadde Olusan Çukur Sürücülere Zor Anlar Yasatti

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde islek caddede bilinmeyen bir nedenle çukur olustu. Trafigin azaldigi saatte meydana gelen olayda, sürücülere zor anlar yasatan çukur ekiplerin hizli müdahalesiyle kapatildi.

Islek Cadde Olusan Çukur Sürücülere Zor Anlar Yasatti


Denizli’de dün aksam saat 21.00 siralarinda, Merkezefendi ilçesine bagli Saraylar Mahallesi Merkezefendi Caddesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çukur olustu. Islek yolu kullanan sürücülerin, çukuru son anda fark etmesi ve olayin trafik akisinin azaldigi bir zaman diliminde meydana gelmesi ise büyük bir faciayi önledi. Araçlarini yol kenarina çeken sürücüler ile çevredeki vatandaslar, belediye ekiplerine durumu ihbar etti. Ihbar üzerine bölgeye gelen belediye ekipleri, herhangi bir kaza meydana gelmemesi için çukurun etrafinda önlem aldi. Alinan önlemlerin ardinda çukurun kapatilmasi için çalisma baslatildi. Yapilan çalismalar sonucu yoldaki çukur, kepçe içi dolduruldu. 3 saatlik çalismanin ardindan tekrardan trafige açilan yol hem sürücülere hem de mahalle sakinlerine rahat nefes aldirdi.

“Çok sükür herhangi bir kaza yasanmadi”

Evine gittigi sirada olusan çukur ile karsilasinca hayretler içerisinde kaldigini dile getiren Mehmet Murat Ayyildiz, “Aksam saatlerinde evime dogru giderken, yolda bir gürültü sesi geldi. Yola baktigimda sürücüler, araçlarini hizli bir refleksle sag sola kirdi. Biz de çukuru görünce önlem alinmasi için yetkilere haber verdik. Ekipler hizlica bölgeye gelip, güvenlik önlemi aldi. Ardindan da yoldaki çukur kapatildi ve çok sükür herhangi bir kaza yasanmadi” dedi.

Kaynak: İHA