Hava Almak Için Seçtigi Yer Ekipleri Alarma Geçirdi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde yaklasik 15 metre yüksekligindeki dut agacinin tepesine çikan genç, polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Psikolojik sorunlari oldugu belirtilen genç ikna edilip agaçtan indirilirken, söyledikleri ise yüzleri güldürdü. Hava almak için çiktigini belirten genç, kendisine bakanlara da, “Agaca çikan birini ilk defa gördünüz herhalde” dedi.

Hava Almak Için Seçtigi Yer Ekipleri Alarma Geçirdi
Eski Hisar Mahallesi Çevreyolu Köprüsü yakinlarinda irmak kenarinda bulunan dut agacina çikan bir gencin intihar edebilecegi ihbari üzerine olay yerine Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Manavgat Birimine bagli itfaiye ekibi ve Manavgat Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler sevk edildi.

Söz konusu yere gelen ekipler, dut agacinin tepesinde hareketsiz bir vaziyette duran gençle karsilasti. Itfaiye ve Polis ekiplerini gören agacin üzerindeki genç, onlara niye geldiklerini sorduktan sonra ekiplerin israri sonucunda agaçtan inmeye karar verdi. Bu sirada kendisine bakanlara, “Agaca çikan birini ilk defa gördünüz herhalde” diyen Bayram A. K. (30), Agaçtan kendi imkanlariyla belirli bir yere kadar indikten sonra itfaiyenin koydugu merdivenle agaçtan indi. Bayram A. K., ekiplerin neden çiktin sorusuna ise ‘hava almak için’ yanitini verdi.

Psikolojik sorunlari oldugu belirtilen gencin agaçtan indirilmesinin ardindan itfaiye ekipleri olay yerinden ayrilirken, Bayram A. K. da dut agacinin altinda duran bisikletine binerek olay yerinden uzaklasti.
Kaynak: İHA