Çine'de Pedallar Cumhuriyetin Yüzüncü Yili Için Çevrilecek

Aydin’in Çine ilçesinde cumhuriyetin yüzüncü yilina özel Çine-Kavsit Bisiklet Tirmanma Yarisi düzenleyecek. Basvurularin basladigi yarismaya sadece lisansli bisikletliler katilabilecek.

Çine'de Pedallar Cumhuriyetin Yüzüncü Yili Için Çevrilecek


Çine’de ilçe halki cumhuriyetin yüzüncü yilina özel kültür sanat etkinliklerle bulusarak unutulmaz anlar yasamaya devam ediyor. Cumhuriyet coskusunun tüm ilçede yayilmasi için bu kez de ’Cumhuriyetin Yüzüncü Yili Çine-Kavsit Bisiklet Tirmanma Yarisi’ düzenlenecek. Aydin Gençlik Spor Il Müdürlügü, Aydin Bisiklet Il Temsilciligi’nin de katkilariyla düzenlenecek yarismanin basvurulari basladi.

Yarismaya Ege Bölgesi’nden lisansli sporcular basvurabilecek. Sadece lisansli bisikletlilerin katilabilecegi yarismaya basvurular, online olarak yapilacak. Ilçe belediyesi hizmet binasi önünden baslayacak yaris, Kavsit Mahallesi’nde sona erecek.

28 Ekim Cumartesi günü saat 10.30’da baslayacak yarismada birincilere çeyrek altin, ikinci ve üçüncülere gram altin hediye edilecek. 9.4 kilometrelik parkurda birincilik için pedal çevirecek bisikletlilerin yarisabilecegi kategoriler ise söyle: “Genç Erkek (17-18 Yas), Genç Kadin (16-34 Yas), Yildiz Erkek (15-16 Yas, Büyük Erkek (19-34 Yas), Büyük Kadin (35Yas ve Üstü), Master A (35-44 Yas), Master B (45-54 Yas), Master C (55 Yas ve Üstü)"
Kaynak: İHA