Baskan Özcan Açiklamasi 'Itfaiye Haftasi Kutlu Olsun'

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan Itfaiye Haftasi nedeniyle yayimladigi mesajinda, Itfaiyecilik mesleginin çok kutsal bir meslek oldugunu ifade ederek tüm itfaiye personelinin haftasini kutladi.

Baskan Özcan Açiklamasi 'Itfaiye Haftasi Kutlu Olsun'


Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, sadece yanginlarda degil, sel ve deprem gibi tüm dogal afetlerde halkin can ve mal güvenligi için 24 saat canla basla çalisan Itfaiye teskilatinin yapmis olduklari hizmetin her türlü takdirin ötesinde oldugunu ifade etti.

Itfaiyecilerin gece gündüz demeden zor sartlarda, büyük bir fedakârlik örnegi göstererek, kendi hayatlarini hiçe sayarak, cesaretle görevlerini yerine getirdiklerini vurgulayan Kürsat Baskan; “Her türlü afette, kendi canindan önce vatandaslarin canini düsünen itfaiyecilerimize minnet borcumuz var. Hayatin her noktasinda her türlü olumsuz ortamda bizler için canla basla mücadele eden Itfaiye Personelimiz kutsal bir vazife ifa etmektedir. Yaz, kis demeden hem yangin hem kurtarma faaliyetlerini özveriyle yürüten itfaiyecilerimizin kazasiz ve belasiz bir sekilde görevlerini yerine getirmelerini temenni ederken, yanginsiz ve afetsiz günler diliyor tüm itfaiyecilerimizin haftasini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA