Kemer, Antalya Turizm Fuari'na Hazirlaniyor

Bu yil 5’incisi düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuari öncesinde Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu baskanliginda bir toplanti düzenlendi.

Kemer, Antalya Turizm Fuari'na Hazirlaniyor
Kemer Belediyesi’nde yapilan toplantida, turizm sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek fuar ile ilgili fikir alisverisinde bulunuldu. ANFAS Fuar Merkezi’nde 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan fuara, 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelinin katilmasi bekleniyor.

Toplantida konusan Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Antalya Turizm Fuari’nda Kemer’i en iyi sekilde tanitarak, Kemer’in adini ulusal ve uluslararasi platformlarda daha fazla duyuracaklarini söyledi.



Fuar alaninda seyahat acenteleri ve turizmin duayenleri ile bire bir görüsmeler de yapacaklarina deginen Baskan Topaloglu, “Kemer’de tüm turizm paydaslariyla ortak hareket ederek Antalya Turizm Fuari basta olmak üzere diger fuarlarda da Kemerimizi en iyi sekilde tanitacagiz. Son yillarda Kemer’e olan yogun ilgiyi en üst seviyeye çikarmak istiyoruz” dedi.

Toplantiya, Kemer Turistik Otelciler ve Isletmeciler Birligi (KETOB) Baskani Dinçer Sarikaya, Kemer Turizmci ve Is Adamlari Dernegi (KEMIAD) Baskani Riza Sönmez, Kemer Yöresi Tanitim Vakfi (KETAV) Basin Danismani Levent Yenigün, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Mehmet Derya Baytekin katildi.

Kaynak: İHA