Afyonkarahisar'da Yagmurda Kayan Yolcu Otobüsüne Arkadan Gelen Tir Çarpti Açiklamasi 4 Yarali

Afyonkarahisar’da yagmurun etkisiyle kayan ve içerisinde 25 yolcunun bulundugu otobüse arkadan gelen tir çarpti. Çarpismanin etkisiyle kontrolden çikan otobüs bariyerlere çarparak dururken, faciadan dönülen kazada 4 kisi yaralandi.

Afyonkarahisar'da Yagmurda Kayan Yolcu Otobüsüne Arkadan Gelen Tir Çarpti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza Sandikli ilçesi basagaç rampasinda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ö.K., idaresindeki 26 ND 010 plakali otobüs rampadan asagi inerken yagisin da etkisiyle bir anda kaydi. Bu sirada otobüse arkadan gelen H.L., idaresindeki plakali 68 DF 540 plakali tir çarpti. Çarpismanin etkisiyle kontrolden çikan otobüs ardindan yol kenarindaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada tir sürücüsü H.L., otobüs muavini H.T., otobüste yolcu olarak bulunan S.A. ve F.Ç., yaralandi. Yaralilar ardindan olay yerine gelen 112 Acil servis ambulanslari ile Sandikli Devlet Hastanesine kaldirildi.

Kaza sonrasi kara yolunun bir yönü yaklasik olarak 20 dakika ulasima kapandi. Kazaya karisan otobüsün Eskisehir’den, Antalya’ya gittigi belirtildi. Büyük panigin yasandigi kazanin ardindan jandarma tarafindan inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA