Yakalanacagini Anlayan Hirsiz Girdigi Binanin 5'Inci Katindan Bosluga Atladi

Bakirköy’de bir sahis hirsizlik için girdigi binada görevliyi karsisinda görünce kaçmak için kendisini 5’inci kattan bosluga birakti. Atladigi yerde sikisan hirsizi itfaiye ekipleri kurtardi.

Yakalanacagini Anlayan Hirsiz Girdigi Binanin 5'Inci Katindan Bosluga Atladi
Bakirköy’de iddiaya göre bos kullanilmayan bir okul binasina hirsizlik amaciyla giren sahislar bina görevlisinin okula gelmesiyle kaçti.

Hirsiz kaçarken katlari dolasan bina görevlisi ile göz göze geldi. Hirsiz bina görevlisini karsisinda görünce bir anda kendisini 5’inci kattan bina bosluguna birakti. Hirsizin düstügünü gören görevlisi durumu hemen polis, saglik ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri düstügü yerde sikisan sahsi kurtarmak için çalisma baslatti. Yaklasik bir saatlik ugrasin sonunda kurtarilan sahis saglik ekiplerine teslim edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan hirsiz daha sonra ambulans ile hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri kaçan hirsiz ya da hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti.

"Hirsiz beni görünce kendisini bosluga birakti"

Kendisine çevrede bulunanlarin binada hirsiz var ihbari üzerine binaya geldigini belirten Seref Balta “Ben geldim binaya girdim. Bina da kontrol ederek yukariya çiktim petekleri ve kablolari sökmüsler. Bes alti kisilermis en üst kata çiktim en üst kata çiktigimda adam beni görünce kendisini bosluga atti orada sikisti kaldi. Ondan sonra ben polis ekiplerini çagirdim polis ve itfaiye ekipleri gelerek adami kurtararak ambulans ile götürdüler” dedi.

Kaynak: İHA