Çalistigi Kasabin Kasasindan 15 Günde 150 Bin TL Çaldi Açiklamasi Hirsizlik Ani Kamerada

Eyüpsultan’da bir kasapta çalisan H.A.’nin, dükkanin kasasindan 15 günde yaklasik 150 bin TL çaldigi tespit edildi. Dükkan sahibi Ömer Kaytanci, “Her türlü destek verdigimiz biriydi o yüzden süphe etmedik” dedi. Çalisanin kasadan para aldigi anlar kameraya yansidi.

Çalistigi Kasabin Kasasindan 15 Günde 150 Bin TL Çaldi Açiklamasi Hirsizlik Ani Kamerada
Eyüpsultan’in Alibeyköy Mahallesi’nde kasap isleten Ömer Kaytanci kasasindan araliklarla para eksildigini fark etti. Güvenlik kameralarini inceleyen Kaytanci Isyeri çalisanlarindan H.A. isimli kadinin farkli tarihlerde kasadan para aldigini tespit etti. H.A.’nin kasadan para aldigi anlar da güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde H.A’nin müsterilerden aldigi paranin yarisini kasaya yarisini ise kivirarak cebine attigi görüldü.

Isletmecinin iddialarina göre, motor kuryeyle ortaklasa gerçeklestirilen hirsizlikta dükkanin kasasindan 15 günde yaklasik 150 bin TL çaldigi belirlendi.

“Güvendigimiz, yardimci oldugumuz biriydi”

Hirsizligin nasil gerçeklestigini anlatan isletmeci Ömer Kaytanci, “Kasamizi soyup, paralarimizi çaldilar. 100- 150 bin lira civari çaldilar. Bu hirsizlik 15 günlük bir süre zarfinda gerçeklesti. Arkadaslar kasaya koydugumuz, güvendigimiz, yardimci oldugumuz, her türlü destek verdigimiz biriydi o yüzden süphe etmedik. Islerimiz oldugunda kasayi ona biraktik, ona emanet ettik. En son bir baktik kameradan soydugu gözüküyor” ifadelerini kullandi.

“Hirsizligin içinde moto kurye arkadasimiz da var”

Dükkanda çalisan kuryenin de kasadan hirsizlik yapan H.A. ile is birligi içinde oldugunu iddia eden Kaytanci, olayin anlasilmasi sonucu iki çalisanin da ortadan kayboldugunu dile getirdi. Hirsizligin gerçeklesecegini düsünemediklerini söyleyen Kaytanci, “ Hirsizligin içinde motor kurye arkadasimiz da var. Paket sipariste yazan fiyatlari silip parayi kendileri aliyormus. Sonra aksamlari parayi bölüsüyorlarmis. Bayan arkadasimiz da kasadan para alma isini günde 7, 8 defa yapiyormus. Çalmayacagini düsündügümüz için gözümüz arkada degildi ama megerse güvendigimiz insanlardan da kazik yiyebiliyormusuz. Emin olmak için önce hiçbir sey söylemedik. Kurye arkadasimiz anladigi için aksam olmadan isten kaçiyor. Bayan da Samsun’a kaçti. Esyalarini her seyini alip gitmis. Alacagi maasi da vardi onu da almadi. Hakli olsa zaten gelirdi parasini alirdi” dedi.

Kaynak: İHA