Agri'da Güvenlik Görevlilerine KAAN Egitimi

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalisan 170 güvenlik görevlisine, Il Emniyet Müdürlügü tarafindan Genel Kolluk-Özel Güvenlik Isbirligi ve Entegrasyonu (KAAN) egitimi verilmeye baslandi.

Agri'da Güvenlik Görevlilerine KAAN Egitimi
Içisleri Bakanligi ve Gençlik ve Spor Bakanligi arasinda imzalanan protokol kapsaminda, Agri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda düzenlenen egitimde, güvenlik görevlilerine kolluk kuvvetleri ile özel güvenlik birimleri arasindaki isbirliginin önemi ve güvenlik tedbirleri konularinda bilgilendirme yapildi.

Egitimin amacinin, güvenlik görevlilerinin islerini daha etkin ve verimli bir sekilde yapabilmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandirmak oldugu belirtildi. Egitim sonucunda güvenlik görevlilerinin is performanslarinin artacagi ve gençlik ve spor tesislerinin güvenliginin saglanmasina katki sunacaklari ifade edildi.

2 gün sürecek olan egitime katilan güvenlik görevlileri, sertifika almaya hak kazanacak. Egitime; Gençlik ve Spor Il Müdür Vekili Cemil Budak, Özel Güvenlik Sube Müdürü Sevgi Zedef , Yurt Idare Isletme Sube Müdürü Gökmen Aslankiliç, Personel Sube Müdürü Gözde Kiliç da katildi.

Kaynak: İHA