Türkiye'nin Millî Turbofan Motoru TEI-TF6000'in Ilk Üretilen Motor Bütünü TEKNOFEST Izmir'de Sergilenecek

Türkiye’nin lider motor sirketi TEI, yerli ve millî ürünlerini Izmir ve Eskisehir’de ayni anda ziyaretçilerle bulusturacak. TEI bir yandan dünyanin en büyük havacilik, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Izmir’de yerini alirken, diger taraftan Eskisehir Endüstri Fuari’nda yeni is birlikleri için görüsmeler gerçeklestirecek.

Türkiye'nin Millî Turbofan Motoru TEI-TF6000'in Ilk Üretilen Motor Bütünü TEKNOFEST Izmir'de Sergilenecek
TEI, TEKNOFEST Izmir’de, yerli ve millî platformlari göklerle bulusturan özgün motorlarini sergileyecek. Türkiye’nin ilk turbofan motoru TEI-TF6000 ilk kez Izmir’de ziyaretçilerin ilgisine sunacak. 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasinda Çigli Havalimani’nda gerçeklestirilecek festivalde Türkiye’nin havacilik serüvenine ilkleri kazandiran gaz türbinli ve pistonlu motorlar teknolojiseverlerle bulusturulacak.

Eskisehir Endüstri Fuari 3’üncü kez düzenlenecek

TEI ayni zamanda 27-30 Eylül tarihleri arasinda, Eskisehir Ticaret Odasi Fuar ve Kongre Merkezi’nde 3’üncüsü düzenlenecek Eskisehir Endüstri Fuari’nda da boy gösterecek. Havacilik ve savunma sektörlerinden binlerce profesyoneli bir araya getirecek fuarda TEI, hem yerli ve millî ürünlerini sergileyecek hem de yeni is birligi firsatlarini degerlendirecek.
Kaynak: İHA