Pazarcilarin Tezgahlari Düzce Belediyesinden

Düzce Belediyesi tarafindan Aziziye Mahallesi’nde yapimi tamamlanan modern pazaryerinin pazarci tezgahlarinin yapimi tüm hiziyla sürüyor. Destek Hizmetleri Müdürlügü tarafindan devam eden çalismalarda tek tip olarak hazirlanan tezgahlar kisa süre içerisinde pazaryerindeki yerlerini alacak.

Pazarcilarin Tezgahlari Düzce Belediyesinden
Düzce Belediyesi Baskani Dr. Faruk Özlü öncülügünde kente modern bir görünüm kazandirmak açisindan hayata geçirilen projelerden biri olan ve geçtigimiz aylarda insa çalismalari tamamlanan Aziziye Mahallesi modern pazaryerinin tezgahlari yapiliyor.

Hem esnaflarin hem de vatandaslarin modern, nezih ve saglikli sekilde alisverislerini yapabilmelerine yönelik kendisine has mimari ile 5 bloktan olusturulan 7 bin metrekarelik alanda hizmet verecek pazaryerinde esnaflarin yerlerinin belirlenmesinin ardindan düzenleme çalismalari hiz kazandi.

Destek Hizmetleri Müdürlügü, bu yönde pazaryeri esnafinin rahat ve saglikli kullanimi için tezgahlarin üretimine basladi.

Tek tip olarak üretilen, 1,5 metre eninde ve 4,5 metre uzunlugundaki tezgahlarin üstü ahsap olarak hazirlanirken kenar kisimlarinin ise kapali olmasi saglandi.

Üretimi devam eden tezgahlardan toplam 190 adet yapacak olan müdürlük, üretimin tamamlanmasinin ardindan pazaryerine yerlestirme islemine baslayacak.
Kaynak: İHA