Oguz Alper Öktem, Bazi Taksicilerin Martitag Sürücülerine Uyguladiklari Siddete Isyan Etti

Marti Kurucusu ve CEO’su Oguz Alper Öktem, taksi sürücülerine isyan etti. Öktem, bazi taksi sürücülerinin Marti TAG uygulamasindaki sürücülere siddet uyguladigi anlari paylasarak, "Adalet var, hukuk var. Kanun karsisinda bunlarin hesabini vereceksiniz” dedi.

Oguz Alper Öktem, Bazi Taksicilerin Martitag Sürücülerine Uyguladiklari Siddete Isyan Etti


Marti kurucusu ve CEO’su Oguz Alper Öktem, Istanbul’da bazi taksi sürücülerinin Marti TAG uygulamasindan araç çagirarak, gelen sürücülere yaptigi sert davranislari sosyal medya hesabindan paylasti. Yayinladigi videoda açiklama da yapan Öktem, bazi taksi sürücülerinin, araçlarin önünü keserek pusu kurduklarini, TAG sürücülerini “Gerekli muameleyi yapacagiz arkadaslara”, “Asagiya ineceksin”, “Olay patlayacak bak ben sana söyleyeyim” gibi sözlerle tehdit ettiklerini, araçlarin camlarini yumrukladiklarini belirtti.

Oguz Alper Öktem, maruz kalinan bu siddet karsisinda sessiz kalmayacaklarini söyledi.



“Biz bu ülkenin evladiyiz, hiçbir yere gitmiyoruz”

Görüntüler üzerine konusan Öktem, “Biz yabanci degiliz, Uber degiliz. Bu ülkenin evladiyiz, hiçbir yere de gitmiyoruz. Siz de devletin kolluk kuvveti degilsiniz. Yaptiginiz sehir eskiyaligidir. Adalet var, hukuk var. Kanun karsisinda bunlarin hesabini vereceksiniz” diye konustu.



Yayinladigi videoda TAG sürücülerine de seslenen Öktem, “59 bin TAG sürücüsü biz sizin arkanizdayiz, müsterih olun, bu provakasyonlara gelmeyin. Biz hakliyiz, kazanacagiz” vurgusunu yapti.
Kaynak: İHA