MÜSIAD Mugla, Karaman'da Düzenlenen GIK Toplantisina Katildi

MÜSIAD (Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi) 107. (GIK) Genel Idare Kurulu Karaman subesinin ev sahipliginde gerçeklestirilirken, toplantiya MÜSIAD Mugla’da katildi.

MÜSIAD Mugla, Karaman'da Düzenlenen GIK Toplantisina Katildi
MÜSIAD Mugla Sube Baskani Nevzat Aykaç, Teskilattan sorumlu Baskan Yardimcisi Emin Koca, Sektör Kurulundan Sorumlu Baskan Yardimcisi Yunus Manav, Dis Iliskilerden Sorumlu Baskan Yardimcisi Tolga Sahansoy Karaman’da düzenlenen GIK toplantisina katildi.

Üç gün süren programda Es Zamanli Baskanlar Toplantisi, Sektörel Masa Toplantilari, Proje Sunumlari, Faaliyet Sunumlari ve ekonomiye katki saglayacak fikirler üzerine degerlendirmeler yapildi.

MÜSIAD Mugla Sube Baskani Nevzat Aykaç MÜSIAD Karaman ev sahipliginde gerçeklestirilen GIK programinin önemine deginerek, “Yilda 3-4 kez yaklasik 75 ilden 500 ün üzerinde sube Baskan ve Baskan yardimcilarinin katilimlari ile gerçeklesen bu tür programlarda kaynasmanin yogun oldugu, ayni ve farkli sektörlerin bulusmasi ile de ticari kazanimlarin yasandigi bu toplantilar MÜSIAD ailesi olarak bizler için önem arz etmektedir. Karaman’da yapilan bu 3 günlük programin ilk günü es zamanli baskanlar toplantisina katildik, subemiz çalismalari hakkinda bilgilendirme yaparak, taleplerimizi ilettik. Ikinci günü sektörel masa toplantilari ile islerimize katki saglayan görüsmeler yaptik, Ülke ve Dünya ekonomisini önümüzdeki yillarda nelerin bekledigini; bu ekonomik ortam da ne tür bir strateji belirlemek gerektigine yönelik istisarelerde bulunduk, üçüncü günü Genel Baskanimiz Mahmut Asmali ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizin yapmis olduklari degerlendirmeleri dinledik. Verimli geçen bu 3 günlük programi düzenleyen MÜSIAD Karaman sube baskani Musa Akgül ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum“ dedi.

Kaynak: İHA