Mugla'da Minik Itfaiyeciler Parkuru Basari Ile Geçti

Itfaiye Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Mugla’nin Mentese ve Yatagan ilçelerinde bulunan okul öncesi ögrencilere itfaiye teskilatinin kullandigi malzemeler ve yangin tatbikati egitimi verildi.

Mugla'da Minik Itfaiyeciler Parkuru Basari Ile Geçti


Itfaiye Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Mugla’dan çesitli okullardan 600 okul öncesi ögrenciye parkur egitimi verildi ve ögrencilere itfaiye ekiplerinin malzemeleri tanitildi. Ögrencilere egitim sonunda itfaiye ekipleri tarafindan boyama kitabi hediye edildi.

Mugla Büyüksehir Belediyesi itfaiye daire Baskani Mehmet Karyagdi etkinlikle ilgili olarak yaptigi açiklamada, ”Teskilatimizin 309. Cumhuriyet tarihimizin 100. Yilimizi kutladigimiz itfaiye haftamizda itfaiye etkinlikleri çerçevesinde bugün okulöncesi ögrencilerimizden 600 ögrencimize itfaiye bahçemizde olusturdugumuz parkurla ve olusturdugumuz yangin panelleri ile yanginlar konusunda temel egitimden baslayan çocuklarimiza yönelik yanginlar konusunda hassasiyetli olmalari ve farkindalik olusturmak adina bu sekilde bir etkinlik yaptik. Teskilat olarak çok gurur verici çok degerli oldugunu düsündügümüz bu etkinlikleri devam ettirmek ümidiyle herkesi hatasiz, kazasiz, yanginsiz günler diliyorum tüm itfaiyeciler haftasi tüm itfaiyecilerimize kutlu olsun ”dedi.

Kaynak: İHA