Memnuniyet Anketleri Degerlendirme Sunumu Yapildi

Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi üst yönetimine Kalite Koordinatörlügü tarafindan memnuniyet anketleri degerlendirme sunumu yapildi.

Memnuniyet Anketleri Degerlendirme Sunumu Yapildi
Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi iç paydaslarina (ögrenci, akademik ve idari personel) uygulanan 2022-2023 bahar dönemi memnuniyet anketlerinin genel ve birim bazli degerlendirme toplantisi Kalite Koordinatörlügü tarafindan gerçeklestirildi.

Rektör Prof. Dr. Akin Levent, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Basibüyük, Prof. Dr. Çagri Çirak ve Genel Sekreter Vekili Metin Ugurtürk’ün katildigi toplantida, Kalite Koordinatör Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi M. Kürsat Öksüz tarafindan sunum yapildi. Toplantida, Kalite Koordinatörlügü Uzman Üyeleri Dr. Ögr. Üyesi Gülsün Ayran, Ögr. Gör. Nursel Kuyrukluyildiz, Ögr. Gör. Nilgün Nursu Tekay ve Ögr. Gör. Y. Volkan Baysal yer aldi.

Toplantida anket sonuçlarindan elde edilen geri bildirimler dogrultusunda akademik ve idari personeller ile ögrencilerin beklentileri ve yapilacak olan iyilestirme faaliyetleri görüsüldü. Açik uçlu sorulara verilen cevaplar anonim olarak raporlanarak Üniversitemiz Üst Yönetime iletildi. Iyilestirme çalismalarinin anket sonuçlarina olumlu yansidigi tespit edildi. Birim odakli anket sonuçlarina göre yapilmasi gereken iyilestirme çalismalarinin ilgili birimlere iletildigi ifade edildi.

Rektör Levent, anket sonuçlarini ayrintili bir sekilde inceleyerek yapilmasi gereken iyilestirmeler hususunda üst yönetimle istisarede bulundu. Rektör Levent ayrica kalite konusunda yapilan çalismalar ve hazirlanan sunum için Kalite Koordinatörlügüne tesekkürlerini ileterek basarilarinin devamini diledi.
Kaynak: İHA