Esenler'de 16 Katli Binanin Dis Cephesinin Bir Kismi Böyle Çöktü Açiklamasi Orada Bulunanlar Faciadan Son Anda Kurtuldu

Esenler’de 16 katli binanin dis cephesinin bir kismi siddetli rüzgarin da etkisiyle çöktü. O sirada tekstil atölyesinden ürün indirmeye çalisan isçi, düsen beton parçalarindan kaçarak kurtuldu. O anlar ise kameraya yansidi.

Esenler'de 16 Katli Binanin Dis Cephesinin Bir Kismi Böyle Çöktü Açiklamasi Orada Bulunanlar Faciadan Son Anda Kurtuldu
Edinilen bilgiye göre olay saat 14.30 siralarinda Esenler Tuna Mahallesi Sehit Cengiz Karcioglu Caddesi’nde meydana geldi. 16 katli binanin dis cephesinin bir kismi siddetli rüzgarin da etkisiyle yola çöktü. Çökmeyle birlikte ortaligi toz bulutu kaplarken, Apartmanda oturanlar deprem oldugunu sanarak kendilerini can havliyle disari atti. Yol kenarinda bulunan park halindeki araçlar ise beton parçalarinin üzerlerine düsmesi sonucu hasar gördü. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, caddeyi önlem olarak trafige kapatti.

Son anda kurtuldu, o anlar kameraya yansidi

Bu sirada yolun karsisindaki tekstil atölyesinden sarkitilan cihazdan kamyona ürün yükleniyordu. Yükleme yapan sahis, dis cephenin döküldügünü görünce son anda kaçti. Sahis yaralanmaktan kaçarak kurtulurken, o anlar kameraya yansidi.

"Deprem oldu zannettik, merdivenlere yigildik"

O anlari anlatan apartman sakini kadin ise, "Biz evde otururken sesler duyduk. Deprem oldu zannettik. Merdivenlere yigildik. Binadan çiktik. Kirik yeri vardi. Orasi yapilacak dendi. Öyle kaldi. Bugün de hava çok rüzgarli. Simdi de devami döküldü" dedi.

Kaynak: İHA