Erbakan Açiklamasi 'Aziz Milletimiz, LGBT'cilere, Dis Güçlerin Iktidar Olmasi Istedigi Kimselere Geçit Vermedi'

Bingöl’de konusan Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, “Aziz milletimiz, 14 ve 28 Mayista devletinin, milletinin, yeni nesillerinin gelecegini düsünerek oy verdi ve Cumhur Ittifakina destek oldu. Cumhurbaskanimizi yeniden Cumhurbaskani olarak seçti. LGBT’cilere, dis güçlerin iktidar olmasi istedigi kimselere, 5 yasindaki çocuga kuran ögretmek çag disiliktir diyenlere, Ayasofya’nin yeniden müzeye dönüsmesi lazim diyenlere, LGBT Türk aile yapisini bozmaz, zarar vermez diyenlere geçit vermedi elhamdülillah” dedi.

Erbakan Açiklamasi 'Aziz Milletimiz, LGBT'cilere, Dis Güçlerin Iktidar Olmasi Istedigi Kimselere Geçit Vermedi'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, partisinin düzenlemis oldugu bir takim ziyaretler çerçevesinde Bingöl’e geldi. Ilk olarak Solhan ilçesine giden Erbakan, burada esnafi ziyaret edip, vatandaslarla sohbet etti. Daha sonra Bingöl merkeze gelen Erbakan, Genç Caddesi üzerindeki esnafi ziyaret etti. Ardindan Bingöl Belediyesi konferans salonunda vatandaslara hitap eden Erbakan, Bingöllülere seçimde verdigi destekten dolayi tesekkür etti. Erbakan, “Türkiye Yeniden Refah Parti’mizin 14 Mayis seçimlerinde en yüksek oy oranina ulastigi Bingöl’ümüze, Bingöl halkina, Bingöl teskilatlarimiza tesekkür ziyareti olarak planladik. Herkese çok tesekkür ediyorum. Bingöl’de de ve Türkiye genelinde aziz milletimiz, 14 ve 28 Mayis’ta devletinin, milletinin, yeni nesillerinin gelecegini düsünerek oy verdi ve Cumhur Ittifaki’na destek oldu. Sayin Cumhurbaskanimizi yeniden Cumhurbaskani olarak seçti. LGBT’cilere, dis güçlerin iktidar olmasi istedigi kimselere, 5 yasindaki çocuga kuran ögretmek çag disiliktir diyenlere, Ayasofya’nin yeniden müzeye dönüsmesi lazim diyenlere, LGBT Türk aile yapisini bozmaz, zarar vermez diyenlere geçit vermedi elhamdülillah. Ancak bütün bunlari yaparken ekonomik krizlere gögüs gererek, canini disine takarak, bu hayat pahaliligina, bu enflasyona ragmen, daha büyük bir tehlikeden korunabilmek için Cumhur Ittifaki’na destek oldu, sayin Cumhurbaskanimiza destek oldu. Bu noktadan sonra artik yeni kurulan hükümetin hiçbir mazeretin arkasina saklanmadan bu aziz milletimizin derdine derman olmasi gerekiyor. Bu aziz milletimizin maddi sikintilarindan, ekonomik krizden kurtarmak için, alim gücünü, refah seviyesini arttirmak için her türlü gayreti ortaya koymasi gerekiyor” dedi.



“Yeniden Refah Partimiz, 2028’de iktidara gelecek ve bu adimlari birer birer atacak”

Erbakan, açiklamasini su sekilde tamamladi:

“Biz Yeniden Refah Partisi olarak mevcut hükümete her firsatta çagrida bulunuyoruz. Bugün de yapici bir muhalefet anlayisiyla, milletin derdine derman olma istegiyle dogruya dogru yanlisa yanlis demeye devam ediyoruz. Ve diyoruz ki, ekonomi alaninda takip ettiginiz bu yol yanlistir. Borca, faize, vergiye dayali zamma dayali bir ekonomi modeli, bu milletin suyunu çikarmaktan baska bir ise yaramiyor. Yapilmasi gereken kamuda tasarrufa gidilmesi, mutlaka merkezi hükümet dahil olmak üzere yerel yönetim dahil olmak üzere denk bütçelerin gerçeklestirilmesi, denk bütçenin zorunlu hale getirilmesi. Millet bu ekonomik kriz ile bogusurken kamuda hiç kimsenin gelirinden fazla gider yapmaya hakki yoktur. Yapilacaklar bellidir. Denk bütçe yapilacak, havuz sistemi yapilacak, milli kaynak paketleri harekete geçirilecek, buradan elde edilen kaynak da önce millet anlayisiyla isçiye, memura, emekliye, çiftçiye, köylüye, küçük esnafa aktarilacak. Bu adimlarin atilmasi için iktidara, hükümete çagrida bulunuyoruz, insallah bu adimlari biran evvel atarlar. Eger bunlari gerçeklestirmezlerse Yeniden Refah Partimiz, 2028’de iktidara gelecek ve bu adimlari birer birer atacak.”
Kaynak: İHA