Cüneyt Arkin'in Ismi Keçiören'deki Okçuluk Tesisinde Yasayacak

Ankara’nin Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, ilçedeki Ovacik Mahallesine insa edilen Okçuluk Kapali Spor Tesisine Yesilçam’in Usta Oyuncusu Cüneyt Arkin’in ismini vereceklerini açikladi.

Cüneyt Arkin'in Ismi Keçiören'deki Okçuluk Tesisinde Yasayacak
Keçiören’de Cüneyt Arkin’in ismi okçuluk tesisine verilecek. Usta sanatçinin isminin yasayacagi okçuluk tesisinde ise çalismalar son sürat devam ediyor. Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Usta Sanatçimiz Merhum Cüneyt Arkin ismini Okçuluk Spor Tesisimize verme karari aldik. Önümüzdeki günlerde bu kararimizin önergesini belediye meclisimize sunacagiz. Kararimizi meclisimizden geçirerek resmilestirecegiz” dedi.

Altinok açiklamasini söyle sürdürdü:

“Sehrimize kazandirdigimiz önemli bir spor tesisine, Türk sinemasinin ölümsüz sanatçilarindan merhum Cüneyt Arkin’in ismini veriyoruz. Kendisi oynadigi filmlerle Türk Milletinin gönlünde taht kurmus bir isimdir. Kendisi ayni zamanda oynadigi filmlerde ok firlatma sahneleriyle okçuluk sporuna merak duyan birçok sporcuya da esin kaynagi olmustur. Spor tesisimiz, ata sporumuz olan okçuluga hizmet verecek önemli bir eser olacak. Ata sporumuzu ögretip nice okçular yetistirecegimiz tesisimizde Cüneyt Arkin ismini de ebediyen yasatacagiz” dedi.

Temelleri temmuz ayinda Altinok’un katilimiyla gerçeklestirilen törenle atilan tesisin yapiminda ise sona yaklasildi.
Kaynak: İHA