Baskan Pekmezci Basarili Sporculari Makaminda Agirladi

Manisa’da düzenlenen Boks Ligi Kemer Müsabakasinda kemer sahibi olmaya hak kazanan Bayburt Belediyesi Tugra Boks Spor Kulübü sporculari Bedirhan Akburak ve Zekeriya Akarsu, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’yi makaminda ziyaret ettiler.

Baskan Pekmezci Basarili Sporculari Makaminda Agirladi
Basarili sporculara ziyareti sirasinda, Bayburt Belediyesi Tugra Boks Spor Kulübü Baskani Esmani Kaban, Yönetim Kurulu Üyesi Benal Akburak ve antrenör Bekir Pasaoglu eslik etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti belirten Baskan Pekmezci, basarili sporcu Akburak ve Akarsu’yu tebrik etti.

Bayburt Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarini ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Pekmezci, “Bayburt Belediyesi Tugra Boks Spor Kulübü sporcularimizdan Bedirhan Akburak ve Zekeriya Akarsu’nun Boks Ligi Kemer Müsabakasinda gösterdikleri basaridan dolayi kendilerini tebrik ediyorum. Bayburt Belediyesi olarak basarili sporcularimiz ile ilgili üzerimize düsen ne varsa yapmaya haziriz. Bundan sonra çikacaklari bütün müsabakalarda basarilarinin devamini dilerim” diyerek konustu.

1970’li yillarda boks sporcusu oldugunu hatirlatan Baskan Pekmezci, genç sporculara önemli tavsiyelerde bulunarak, “Ben de içinizden biri olarak geçmiste yillarca boks sporu yaptim. Spor, spor amaciyla yapilmasi halinde bir anlam ifade eder. Sizden sonraki gençlere en güzel sekilde örnek olun” dedi.

Pekmezci’ye ilgi ve alakasindan dolayi tesekkür eden Bayburt Belediyesi Tugra Boks Spor Kulübü Baskani Esmani Kaban ve beraberindekiler ise, genç sporcularin bundan sonra 3 ayda bir kemer koruma maçina çikacaklarini ve ilk müsabakanin Ekim ayinda Sakarya ilinde olacaginin bilgisini verdi.

Baskan Pekmezci, ziyaret sonrasi basarili sporculara altin hediye ederek, sporcularla hatira fotografi çekildi.
Kaynak: İHA