Baskan Kaplan Açiklamasi 'Koçarli'da Tenis Rüzgari Esecek'

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, ilçede ilk kez düzenlenecek olan tenis turnuvasi renkli görüntülere sahne olacagini belirtti.

Baskan Kaplan Açiklamasi 'Koçarli'da Tenis Rüzgari Esecek'


Aydin’in Koçarli ilçesinde; Koçarli Belediyesi, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü ve Koçarli Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan 27-28 ve 29 Eylül tarihleri arasinda düzenlenecek olan, Yaz Sonu Tenis Turnuvasinda 19 Kadin, 8 Erkek tenis sporcusu olmak üzere toplam 27 sporcu mücadele edecek. Koçarli Vali Senol Engin Stadyumu Tenis Kortu bu kez önemli bir tenis turnuvasi organizasyonuna ev sahipligi yapacak. 3 gün sürecek Tenis turnuvasina Aydin Il genelinden tenis kurslarina katilan kursiyerler kiyasiya mücadele ederek birinci olmak için yarisacak. Ilçe tanitimina da katki sunacak olan turnuvanin ilk baslama vurusu stardi Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan tarafindan yapilacak ve 29 Eylül Cuma günü oynanacak final maçlarinin ardindan kupa töreniyle tamamlanacak. Erkek ve kadin sporcunun tekler kategorisinde yarisacagi turnuva sonucunda dereceye girenlerin kazanacagi kupalarin yani sira, katilan tüm sporculara katilim belgesi verilecek.

Düzenleyecek olduklari Tenis Turnuvasina tüm sporseveri ve vatandaslari Koçarli Vali Senol Engin Stadyumu Tenis Kortu’na davet eden Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, “Ilçemizde tüm spor branslarina oldugu Tenis sporuna da önem veriyoruz. Koçarli’yi daha çagdas seviyelere ulastirmak için Gençlik ve Spor Bakanligimiz ve Belediyemiz tarafindan insa ettigimiz tenis kortlarimizda Yaz sonu tenis turnuvasi düzenledik. Bu turnuva hem kortlarimizin tanitimi hem de tenis sporuna gençlerimizin tesvik edilmesi açisindan önemli. Turnuvaya katilan tüm sporcularimiza simdiden basarilar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA