Baskan Ergün, MHP Lideri Bahçeli'yi Ziyaret Etti

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Ankara programinda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin kandilini tebrik eden Baskan Ergün, Manisali vatandaslarin da selamlarini iletti. Manisa’ya sevgi ve selamlarini ileten MHP Lideri Bahçeli de Baskan Ergün’e çalismalarinda basarilar dileyerek, yapilan hizmetlerin hayirlar getirmesini temenni etti.

Baskan Ergün, MHP Lideri Bahçeli'yi Ziyaret Etti
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, MHP Genel Merkezi’nde, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. MHP Lideri Bahçeli’nin kandilini tebrik eden Baskan Ergün, Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin çalismalari, yatirim ve hizmetleri hakkinda bilgi verdi. Baskan Ergün’e tesekkür eden ve çalismalarinda basarilar dileyen MHP Lideri Bahçeli, ziyaret vesilesiyle Manisalilara da selam ve muhabbetlerini iletti. Ziyarette Baskan Ergün, MHP Lideri Bahçeli’ye hediye takdiminde de bulundu.

Genel merkez kadrolarini da ziyaret etti

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli ile görüsmesinin ardindan Baskan Ergün, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, Hukuk ve Seçim Islerinden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Feti Yildiz, MHP Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, Mali ve Teknik Islerden Sorumlu Genel Sekreter Yardimcisi Tamer Osmanagaoglu, Siyasi Isler, Parlamento ve Hükümet Iliskilerinden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Kalayci, Mali Islerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mevlüt Karakaya’ya da ziyaret gerçeklestirdi. Baskan Ergün, Genel Merkez Yönetim Kadrosuna, Büyüksehir Belediyesi’nin kültür hazinesine kazandirdigi ‘Çarsinin Öyküsü Manisa’ adli kitabi ve içerisinde Manisa’yi ve mesiri tanitici ürünlerin yer aldigi çantadan armagan etti.
Kaynak: İHA