Baskan Elbi, Ögrenciler Ile Bir Araya Gelerek Hediyeler Dagitti

Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi, Karabiga’daki ögrenciler ile bir araya gelerek yeni egitim ögretim yili için hazirlanan hediyeleri verdi.

Baskan Elbi, Ögrenciler Ile Bir Araya Gelerek Hediyeler Dagitti
Karabiga Mustafa Kemal Ilk ve Ortaokulu’nda yeni egitim ögretim yilinin baslamasiyla birlikte ögrencilere eslik eden Belediye Baskani Ahmet Elbi, ders zilinin çalmasiyla birlikte ögrencileri siniflarinda ziyaret etti. Bu ziyaretinde ögrenciler için özel olarak hazirlanan kirtasiye malzemelerini içeren hediye paketlerini ögrencilere dagitti.

Ziyarette dogum günü vurgusu

Tüm siniflari ziyaret eden Belediye Baskani Ahmet Elbi’ye anasinifindan ortaokul ögrencilerine kadar tüm çocuklarin büyük ilgisi dikkatlerden kaçmadi. Göreve geldigi günden bu yana tüm çocuklarin dogum günlerini bizzat evlerine gerçeklestirdikleri ziyaretler ile kutlayan Baskan Elbi’nin Karabiga’daki çocuklar ile ayri bir bagi bulunuyor.

Tek tek tüm çocuklar ile sohbet eden Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi, “Ilk günden bu yana Karabiga’mizdaki tüm çocuklarimiz ile çok özel bir sohbetimiz var. Dogum günlerinde, okullarinda, oyun oynarlarken her zaman birlikte oluyoruz. Bugünde onlar ile birlikte olarak siniflara birlikte girdik. Yeni egitim ve ögretim yilinda hazirlamis oldugumuz hediyelerimiz vardi onlari verdik. Insallah da okulun ilk günü söz verdigimiz akilli saatleri yilsonunda karne aldiklarinda hediye edecegiz. Karabiga’mizin gülen yüzü çocuklarimiz ile her zaman birlikte olarak egitim ve ögretimlerinde en büyük destekçileri olmaya devam edecegiz. 2023-2024 Egitim ve Ögretim yilinda tüm çocuklarimiza ve ögretmenlerimize basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA