Akdeniz'de Park, Bahçe Ve Yesil Alanlar Yenileniyor

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçe sinirlarinda bulunan tüm parklar, bahçeler ve futbol tesisleri ile okul ve saglik ocagi gibi kamu kurumlarinin bahçelerinde budama, çim biçme ve yenileme çalismalarina hiz verdi.

Akdeniz'de Park, Bahçe Ve Yesil Alanlar Yenileniyor
Huzurkent Köselerli Mahallesi Fatih Parkinda çapalama, tesviye, bitki dikimi ve sulama çalismasi yapan Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Huzurkent Bahsis Mahallesi Sehit Jandarma Uzman Çavus Hasan Akdovan Parkinda çim biçme ve temizlik çalismasi, Ümit Yasar Oguzcan Parkinin da havuz temizligini yapti. Ekipler, Akdeniz Mahallesi Ibrahim Rencüzogulari Ilkokulu ve Bahsis Mahallesi Mevlânâ Parki, Köselerli Mahallesi Sehit Topçu Mehmet Sahin Çesmesi ile Sen Sokak Parki, Nacarli Mahallesi Parki, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlik binasi önü, Adanalioglu Mahalle Evi, Karaduvar Sardalya Parki, Karacailyas Futbol Tesisinde budama, çim biçme ve temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Kamu kurum ve kuruluslarina da hizmet veriliyor

Köselerli Aile Sagligi Merkezi önü bulunan agaç dallarini budayip, Gazi Mahallesi okul önünde moloz temizligi yapan park bahçeler ekipleri, Karacailyas Emek Mahallesi muhtarlik binasi önündeki park ile Polis Merkezi Amirligi yaya yolu üzerindeki otlari biçip temizledi. Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde petrol istasyonlari yaninda bulunan ve yangin riski tasiyan otlari biçip bölgeden çikaran ekipler, Bagcilar Ihsaniye Mahallesi’nde ot biçme ve temizlik çalismasini tamamladi, Demirhisar Mahallesi’nden geçen dere yanindaki yesil alanda temizlik yapti.
Kaynak: İHA