Freni Tutmayan Is Makinesi Park Halindeki Araçlara Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Ankara’da frenleri tutmayan is makinesi, park halindeki 4 araca çarpti. Otomobil ve direk arasinda sikisan 2 kisi yaralandi.

Freni Tutmayan Is Makinesi Park Halindeki Araçlara Çarpti Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, aksam saatlerinde Mamak ilçesi Harman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, belediye için çalisan özel bir sirkete ait asfalt düzlemek için kullanilan silindir aracinin frenleri tutmadi. Asiklar Sokak üzerinde yokus asagi kontrolsüz biçimde sürüklenen is makinesi, park halindeki 4 araca çarpti. O esnada kaldirimda yürüyen 2 vatandas ise, çarpmanin etkisiyle otomobil ve isiklandirma diregi arasinda sikisti. Yarali vatandaslar hastaneye kaldirilirken, hasar gören otomobillerin sahipleri ise isyan etti.

“Benim hatasiz arabam pert oldu”

Büyük hasar gören otomobillerden birinin sahibi olan Türkes Dogan, “Silindirin frenler tutmayinca üzerindeki soför de kendisini yere atmis. Burada 4 tane araç hasar gördü. Benim hatasiz arabam pert oldu. Silindirin çarpmasiyla komsumun ayagi benim arabanin yaninda sikistigi için kirilmis, su anda hastanede yatiyor. Direkle aracin arasinda kalmis 2 yarali var” dedi.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA