Osmaniye Valisi Yilmaz, Yarali Askerleri Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, uyusturucu operasyonu sirasinda ates açilmasi sonucu yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti.

Osmaniye Valisi Yilmaz, Yarali Askerleri Ziyaret Etti
Osmaniye Il Jandarma Komutanligi ekipleri uyusturucu sattigi öne sürülen Adil D. isim sahsin Fakiusagi Mahallesi’ndeki bir evde oldugu bilgisine ulasti. Jandarma ekipleri bilgi üzerine eve baskin yapti. Yapilan baskin sirasinda süphelinin ates açmasi sonucu Tegmen Sule Erdogdu, Astsubay Kidemli Basçavus Hasan Bozkurt, ve Astsubay Kidemli Basçavus Gökhan Baysal yaralandi. Yarali askerler Osmaniye Devlet Hastanesine kaldirildi. Ancak Hasan Bozkurt kurtarilamayarak sehit oldu. Süpheli sahis ise jandarma ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Osmaniye Valisi Yilmaz yarali askerleri hastanede ziyaret etti. Astsubay Kidemli Basçavus Gökhan Baysal ile konusan Yilmaz, geçmis olsun dileklerini iletti. Yilmaz hastane çikisi yaptigi açiklamada, “Uyusturucu kullanan, uyusturucu ticareti yapan birine adli arama sirasinda maalesef Astsubay Basçavus Hasan Bozkurt personelimizin sehit oldu. Tabii ki çok üzgünüz. Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakinlarina, ailesine bassagligi diliyoruz. Milletimizin basi sag olsun. Yine bir personelimiz, Tegmenimiz Sule Erdogdu kulagindan yaralandi. Tedavisi sürüyor. Herhangi bir sikintisi yok hamdolsun. Uyusturucuyla mücadelemizi en kararli bir sekilde sürdürecegiz. Bunlari bitirene kadar mücadelemizi en kararli bir sekilde sürdürecegiz. Bunlari bitirene kadar mücadelemiz devam edecek. Süpheli gözaltinda” dedi.

Öte yandan sehit Bozkurt’un evli 3 çocuk babasi oldugu memleketinin ise Hatay’in Dörtyol içesi oldugu ögrenildi. Sehidin ailesine de ilçe kaymakami ve askeri erkan sehadet haberini verdi. Sehidin evine Türk Bayragi asildi.
Kaynak: İHA