Kayseri OSB Saglik Merkezi Projesinde Ön Fizibilite Çalismasi Gerçeklestirildi

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki saglik hizmeti ihtiyacinin yerinde karsilanmasina amaciyla yapilan çalismalarda yeni bir gelisme yasandi. Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin ve yönetiminin üzerinde büyük bir önemle durdugu Kayseri OSB’de saglik merkezi kurulmasi projesi için ön fizibilite çalismasi gerçeklestirildi.

Kayseri OSB Saglik Merkezi Projesinde Ön Fizibilite Çalismasi Gerçeklestirildi


Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin ve yönetimi, Kayseri Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan ve beraberindeki heyeti bölge müdürlügünde konuk ederek, saglik merkezi projesinde gelinen son duruma iliskin görüs alis verisinde bulundu. Kayseri Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan, Kamu Hastaneleri Baskani Dr. Ahmet Özyalçin, Saglik Hizmetleri Baskani Dr. Cengiz Çavumirza ve Destek Hizmetler Baskan Yardimcisi Levent Kasikhan’dan olusan heyet, ziyaret çerçevesinde Kayseri OSB yönetimiyle beraber kurulacak yeni saglik merkezine iliskin incelemeler yapti. Kayseri OSB Müdürlügü karsisinda bos durumda bulunan binada yapilan incelemede; Kayseri OSB Baskan Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktir, Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçaglar, Denetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gengeç ve Mehmet Yusuf Sarialp ile Bölge Müdürü Abdulmenap Esko da yer aldi.

Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, yapilan ön fizibilite çalismasinda Kayseri Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan ve beraberindeki heyete mevcut binanin son durumu hakkinda bilgi verdi. Kayseri Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan ve beraberindeki heyeti konuk etmekten büyük memnuniyet duyduklarini ifade eden Baskan Yalçin, Kayseri OSB’de sanayicilere ve çalisanlara hizmet edecek sekilde kurulmasini planladiklari saglik merkezi için gereken ne varsa yapmaya hazir olduklarini söyledi.

Baskan Yalçin, yaptiklari inceleme gezisi sonrasinda, Saglik Müdürlügünce ön bir fizibilite raporu çikarilacagini ve buna göre de binada yapilacak yenileme islemlerinin baslatilacagini kaydetti.

Yalçin, binadaki yenileme ve tefrisat çalismasinin akabinde Kayseri Saglik Müdürlügü’nce talep edilecek araç, cihaz ve ekipmanlarin da Kayseri OSB tarafindan temin edilecegini vurguladi.

Baskan Yalçin, Kayseri Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan ve beraberindeki heyete, Kayseri OSB’de saglik merkezi kurulmasina iliskin verdikleri desteklerden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA