Il Saglik Müdürü Senkul'dan, Teknik Inceleme

Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, Il Ambulans Servisi Bashekimligi’ni ziyaret ederek teknik hizmetler biriminde incelemelerde bulundu.

Il Saglik Müdürü Senkul'dan, Teknik Inceleme


Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, müdürlük bünyesindeki birim ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede Il Ambulans Servisi Bashekimligi’ne gelen müdür Senkul, teknik hizmetler birimini de ziyaret etti. Beraberindeki heyetle gerçeklestirdigi ziyarette incelemelerde bulunan Senkul, yürütülen çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi aldi. Birim personelleriyle de görüsen Senkul, talep ve istekleri dinleyerek, çalismalarda basarilar diledi.

Konu ile ilgili Aydin Il Saglik Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Müdürlügümüze bagli birim ziyaretlerine devam eden Il Saglik Müdürümüz Dr. Eser Senkul, Il Ambulans Servisi Bashekimligi bünyesinde bulunan teknik hizmetler birimini ziyaret etti. Yürütülen çalismalarla ilgili bilgiler alan Il Saglik Müdürümüz, ilgili birim personelleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi, çalismalarindan dolayi tesekkürlerini ileterek kolayliklar diledi” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA