Can Temiz Iki Konserle Dinleyicilerin Karsisinda Olacak

Bas gitarist, besteci ve yorumcu Can Temiz, ekim ayinda iki konserle dinleyicileriyle bulusacak. 3 Ekim’de IF Ankara Performance Hall, 20 Ekim’de ise Blind Istanbul’da gerçeklesecek konserlerin biletlerine Biletinial’dan ulasilabilecek.

Can Temiz Iki Konserle Dinleyicilerin Karsisinda Olacak
Dinleyicilerin Model grubundan tanidigi ve 2017 yilindan bu yana yola solo projeleriyle devam eden bas gitarist, besteci ve yorumcu Can Temiz, ekim ayinda iki konserle dinleyicilerle bulusacak. 3 Ekim’de IF Ankara Performance Hall, 20 Ekim’de ise Blind Istanbul’da gerçeklesecek konserlerin biletleri Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satisa çikti.

Bas gitaristligini ve sarki yazarligini yaptigi Model ile birlikte üç albüm ve birçok singleda yer alan Can Temiz, “Degmesin Ellerimiz”, “Pembe Mezarlik”, “Dagilmak Istiyorum”, “Sen Ona Asiksin”, “Bir Pazar Kahvaltisi” ve “Mey” gibi sayisiz hit sarkiya besteci ve söz yazari olarak imzasini atti. 2016 yilinda Los Angeles’a yerleserek, ana sarki yazarligini üstlendigi gothic-rock/alternative metal projesi Seven Day Sleep’i hayata geçirdi. Burada iki sene boyunca Los Angeles underground metal ve punk sahnelerinde, Whiskey A-Go-Go, Viper Room, Rainbow gibi efsanevi rock’n roll mekanlarinda sahne aldi. 2019’da Istanbul’a dönerek, vokalistligini ve bas gitaristligini yaptigi EXNUN isimli death metal/punk projesini hayata geçirdi ve ilk albümü “Decomposition of an Infant Soul”u yayinladi.
Kaynak: İHA