Bodrum'da Is Insanina Dehseti Yasattilar

Mugla’nin Bodrum ilçesinde is insanini silah zoruyla kaçirip ziynet esyalarini ve parasini gasp eden 2 süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bodrum'da Is Insanina Dehseti Yasattilar
Edinilen bilgiye göre, Akyarlar Mahallesi’nde ikamet eden is insani Ö.D.’nin, 18 Eylül günü sosyal medya üzerinden tanistigi G.A. isimli sahis ile sahsin arkadasi A.U. tarafindan silahla tehdit edilerek kaçirildigi ve zor kullanmak suretiyle ziynet esyalari gasp edildigi ihbari yapildi. Olayin aydinlatilmasi, süphelilerin tespiti ve yakalanmasi maksadiyla Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ve istihbarat timlerinden olusan özel ekip kurularak gerekli arastirma ve incelemeye baslandi.

Özel ekip tarafindan yapilan arastirma sonucu, süpheli G.A. ve A.U. tarafindan Ö.D.’nin Akyarlar Mahallesi’nde bulunan villasindaki kasada bulunan 1 kilogram agirligindaki ziynet esyasi ile 30 bin TL parasinin alindigi, ardindan zor kullanmak suretiyle magdurun el ve ayaklarini baglayarak Istanbul’a kaçirilmak istendigi belirlendi.

Özel ekip tarafindan yapilan takip sonucunda süpheliler G.A. ve A.U., Ö.D.’ye ait araçta yakalanirken, Ö.D. ise ekiplerce kurtarildi. Süphelilerin kullandigi ve magdura ait olan araçta yapilan aramada, olayda kullandiklari tabanca ile gasp ettikleri yaklasik 1 kilogram agirligindaki 12 parça el yapimi ziynet esyasi ile 30 bin TL nakit para ve elektronik esya ele geçirildi.

Süpheliler G.A. ve A.U. jandarmadaki islemlerinin ardindan sevk edildikleri adliyede çikarildiklari adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, gasp edilen ziynet esyalari, para ve elektronik esyalar magdur Ö.D.’ye teslim edildi.
Kaynak: İHA