Baskan Sayir'den Gençlere Açiklamasi 'Ben Sizin Abinizim'

Gençlerle bir araya gelen Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, "Ben sizin abinizim. Egitimde, sporda, kültürel ve sosyal faaliyetlerde yapabileceginiz her çalismanin sonuna kadar arkasindayim. Sizlere güveniyorum" dedi.

Baskan Sayir'den Gençlere Açiklamasi 'Ben Sizin Abinizim'
Geçtigimiz aylarda Dilovasi’nda kurulan Kocaeli Gençlik Hareketi Baskani Tayfun Türker ve yönetimi Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir’in misafiri oldu. Konuklarini ilk olarak makaminda agirlayan Baskan Sayir, ardindan göreve geldigi günden bu yana yapilan çalismalari gezdirerek, gençlere anlatti.

Dilovasi’nin her geçen gün daha yasanilabilir bir kent olma yolunda emin adimlarla yoluna devam ettigini belirten Baskan Sayir, "Son yillarda Kocaeli Büyüksehir Belediyemizin de destegi ile ilçemize yapilan yatirimlar sayesinde Dilovasi artik göç veren degil göç alan bir sehir haline geldi. Sanayisiyle, tarihi ve kültürel yapisi ile marka degeri her geçen gün artan ilçemizin ilerleyen süreçte yildizi daha da parlamaya devam edecektir. Göreve geldigimiz günden bu yana yükselen sehir Dilovasi vizyonumuzla hayatin her alanina dokunmaya devam ediyoruz. Özellikle çocuklarimizin ve gençlerimizin gelecegine yatirim yapmaya özen gösteriyoruz. Çocuklarimizin ve gençlerimizin egitimde, sporda, kültürel ve sosyal alanda basarili olabilmeleri için seferber olduk. 4 yil önce baslattigimiz çalismalarimizin meyvelerini her geçen gün aliyoruz. Gençlerimizin ülke genelinde gösterdikleri basarilar bizleri gururlandiriyor. Insallah bundan sonra da daha büyük basarilarla gururumuz olmaya devam edeceklerine inaniyorum. Ben sizin abinizim. Egitimde, sporda, kültürel ve sosyal faaliyetlerde yapabileceginiz her çalismanin sonuna kadar arkasindayim. Sizlere güveniyorum" dedi.

Kaynak: İHA