Aylardir Korku Içerisinde Yasiyordu, 7 Katli Binanin Yerle Bir Olmasiyla Rahat Nefes Aldi

Depremin vurdugu Hatay’da evinin yaninda bulunan 7 katli agir hasarli binanin korkusuyla yasayan kadin, binanin dinamitle patlatilarak yikilmasiyla rahat nefes aldi.

Aylardir Korku Içerisinde Yasiyordu, 7 Katli Binanin Yerle Bir Olmasiyla Rahat Nefes Aldi
Asrin felaketinin binlerce binayi yiktigi ve agir hasar olusturdugu Hatay’da ekiplerin yikim ve enkaz kaldirma çalismalari sürüyor. Hassa ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan Sehit Adem Kurt Sokagi’ndaki 7 katli agir hasarli bina da dinamitle patlatilarak yikildi. Bölge halki, yikimi merakli gözlerle izledi. Agir hasarli binanin yaninda 2 katli evi bulunan Hatice Duman, binanin sorunsuz bir sekilde yikilmasiyla rahat nefes aldi.

“Çok sükür, evimin üzerine yikilmadi”

Binanin sorunsuz bir sekilde yikilmasiyla kurtuldugunu dile getiren Hatice Duman, “Çok sükür, evimin üzerine yikilmadi. Rabbim razi olsun, biz 6 aydir korku içerisinde bu evde yasiyorduk. Rabbim tüm Müslüman alemini kurtarsin. Bizleri kurtardi elhamdülillah. Sükürler olsun, rahatladim. Rabbim razi olsun” dedi.



“Hiç görmedigimiz için böyle yikimlari merakla izliyoruz”

Merakli vatandas Necati Ok ise, “Yikim var herkes heyecanli, rabbim hayirlisini versin. Hiç görmedigimiz için böyle yikimlari merakla izliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA