Antalya'da Esini Av Tüfegiyle Öldüren Koca Tutuklandi

Antalya’nin Dösemealti ilçesinde tartistigi esi Nadire Gözelçolak’i av tüfegiyle basindan vurarak öldüren Ibrahim Güzelçolak tutuklandi.

Antalya'da Esini Av Tüfegiyle Öldüren Koca Tutuklandi
Olay, dün saat 12.30 sirasinda Yeniköy Mahallesi 388 Sokak üzerindeki 2 katli binanin giris katinda meydana geldi. Kisa bir süre önce emekli olan Ibrahim G. (48), iddiaya göre geçimsizlik ve kiskançlik nedeniyle 25 yillik esi Nadire Güzelçolak (42) ile tartisti. Tartismanin büyümesi üzerine Ibrahim Güzelçolak evde bulunan av tüfegiyle esinin üzerine yürüdü. Nadire Güzelçolak, kaçarak banyoya sigindi. Esini banyoda yakalayan Ibrahim Güzelçolak, 2 çocuk annesi kadinin kafasina av tüfegi ile tek el ates ederek evden ayrildi. Daha sonra Ibrahim Güzelçolak, damadini arayip esini öldürdügünü söyledikten sonra polise teslim oldu. Eve giden saglik ve polis ekipleri Nadire Güzelçolak’in hayatini kaybettigini belirledi. Savcilik ve olay yeri incelemesinin ardindan Nadire Güzelçolak’in cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Öte yandan Nadire Güzelçolak’in ölüm haberini alan, yakinlari ve çevredekiler gözyaslarina hakim olamadi.

Olayin ardindan damadini arayip esini öldürdügünü söyledikten sonra polise teslim Ibrahim Güzelçolak, emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öldürülen esin son görüntüleri

Diger yanan Nadire Güzelçolak’in çalistigi yapi marketten çikip disarida bekleyen esinin otomobiline bindigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, yapi markette çalisan Nadire Güzelçolak’in elinde çantasiyla disari çiktigi, esinin ise yakinda aracinin yaninda telefonuna baktigi anlar yer aldi. Esinin yanina geldigini gördükten sonra sürücü bölümüne yönlenen Ibrahim Güzel Çolak’in Nadire Güzelçolak’i aldiktan sonra uzaklastigi anlar kameralara yansidi.
Kaynak: İHA