ZBEÜ Huawei Türkiye Bilisim Akademisi Zirvesinde Yerini Aldi

ZBEÜ Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Semih Çakir ile SBE Müdürü Doç. Dr. Yücel Namal 2023 Huawei Türkiye Bilisim Akademisi Zirvesine katildi.

ZBEÜ Huawei Türkiye Bilisim Akademisi Zirvesinde Yerini Aldi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü ve Huawei ICT Akademi üniversite temsilcisi Dr. Ögr. Üyesi Semih Çakir ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yücel Namal 2023 Huawei Türkiye Bilisim Akademisi Zirvesinde yer aldi.

Gebze Teknik Üniversitesinde gerçeklestirilen etkinlige Huawei ICT Akademi Global Gelistirme Bölümü Genel Müdürü Tamara Tavsultanova, Huawei Türkiye Direktörü Zhu YongSheng, ICT Akademi Türkiye Gelistirme Müdürü

Kübra Harput ve üniversite temsilcileri katildi.

ZBEÜ ile Huawei ICT Akademinin ekosistem ortagi oldugu etkinlikte, genç yeteneklerle bulusmaya ve Türkiye’deki ICT yetenek ekosistemine katkida bulunmaya devam edilecegi vurgusu yapildi. Çakir ise zirvenin verimli geçtigini belirterek ZBEÜ paydasi olan Huawei ICT Akademi ile güz dönemi içerisinde egitimcilere ve ögrencilere yönelik bir etkinlik planladiklarini dile getirdi.
Kaynak: İHA