Derme Deresi Projesi Için Baskan Güder'e Kredi Yetkisi

Battalgazi Belediye Meclisi Olaganüstü toplantisini gerçeklestirdi. Toplantida Baskan Osman Güder’e Derme Deresi projesi için Iller Bankasi’ndan kredi kullanimi için yetki verildi.

Derme Deresi Projesi Için Baskan Güder'e Kredi Yetkisi
Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayi Olaganüstü toplantisini Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in baskanliginda gerçeklestirdi. Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda yapilan toplantida ilk olarak bir önceki meclisin karar özeti okundu.

Karar özetinin ardindan ise meclis gelen 2 madde görüsülmeye baslanildi. Görüsmeler de Derme Deresi 2. etap yapimi için Iller Bankasi’ndan 3 milyon 500 bin TL kredi ile bir milyon 500 bin TL hibe olmak üzere toplam 5 milyon TL’nin talep edilmesi için Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e yetki verilmesi o birligiyle kabul edildi. Ayrica 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarina maksimum yapi yüksekligi ile alakali madde ise imar komisyonuna havale edildi.

Mecliste söz alan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Derme Deresi’nin tamamlanmasi için çalismalari hizlandirmayi planladiklarini ifade ederek, “Içerisinde 2 kilometrelik yürüyüs yollari, bisiklet parkuru, çardaklar, isik tüneli, çocuk oyun alanlari, macera parki, seyir terasi, su degirmeni, kanal üstü yaya köprüsü, selale, gölet, cami, kaykay pisti, tirmanma duvari, amfi tiyatro, sosyal tesisler, araç ve bisiklet köprüsünün yer almasi planlanan Derme Deresi Islahi ve Park Projesi ilçemiz için çok önemli. Bu çalismalari hizlandirarak projenin hizli bir sekilde bitirilmesini hedefliyoruz. Etaplar halinde bitirip kisa süre içinde de vatandasimizin kullanimina sunacagiz” dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayi olagan toplantisi 4 Ekim Çarsamba günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA